Xplore DT433

Konstruert for serveringsbransjen for Windows.

Designet for serveringsbransjen, er det Xplore DT433 en kraftig og robust POS PDA som leverer overlegne egenskaper med bevist pålitelighet til en rimelig pris. Ikke bare DT433 bære avanserte funksjoner som enkelt SSID Lock, WiFi alttid på, Sømløs WiFi Roaming, Konfigurerbar Roaming Trigger, Admin / Brukerprogram, etc., men det bringer også nye funksjoner i strømstyring, distribusjon og vedlikehold til en helt nytt nivå.

Den 4.3 "sollys lesbar LCD, sammen med automatisk skjermlysstyrkekontroll, gir optimal visning i en rekke miljøer. Den integrerte G-sensor muliggjør utvikling av landskaps eller skjermrotasjon applikasjoner med letthet. For å maksimere batteridriftstimer, automatisk sove modus (når deksel nedleggelse) og den nye dynamiske strømstyringssystem driver strømforbruket til absolutte minimumsnivåer i både drift og ubetjente moduser.

Den DT433 er også innebygd med Xplore Remote Assistant verktøy som lar systemintegratorer for å gi umiddelbar og effektiv støtte for eksterne nettsteder over Internett. Programvareoppgradering, brukeropplæring, igangkjøring, kan feilsøking etc. gjennomføres effektivt uten befaringer; sparer betydelig tid og ressurser for løpende kundesupport.

Med IP54-sertifisering og 1.5m dråpe spesifikasjonen er funksjonsrik Xplore DT433 utviklet for bruk i tøffe driftsmiljø, og dermed gjør enheten til et ideelt valg for serverings applikasjoner.

Nøkkel Info

 

  
CPUARM9 533MHz
Operating SystemWindows CE 5.0 Professional Edition 
Display4.3" WQVGA TFT Colour LCD with Touch Panel
Memory128MB DDR RAM / 128MB Flash
Memory ExpansionMicro-SD card slot
WLANIEEE 802.11b/g
WPANBluetooth v2.0 with EDR
SensorAmbient Light Sensor / G-Sensor
LED IndicatorWireless/Power LED
VibratorBuilt-in Vibrator
AudioMono Speaker & Microphone
KeysPower key, Configurable shortcut key, 5-Way Navigaton keys, Reset key
USBMini USB2.0 Connector
BatteryStandard 1800mAh: Operating Time 9 hrs / Standby Time 90 hrs
ChargingSingle Slot Charging Cradle
Environmental IP54 Rating / Withstand multiple drops from 1.5m onto concrete
Dimension (mm)141.6 x 77.9 x 19.5
Weight245g